itulau_fanua

Fetufaaiga o Mea Lelei-Pentasmart EMS Eye Mask

I le siʻosiʻomaga o le televave o le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, e faʻateleina e tagata le faʻaogaina o mea faʻaeletoroni, ofisa i luga ole laiga, aʻoaʻoga i luga ole laiga, taimi umi i luma o le lau eletise ua aumaia ai le tele o tagata se ituaiga o faʻalavelave, o lona uiga, vaivai mata, faʻamaʻi mata. masani.O iinei ou te fia faasoa atu ni fautuaga se lua mo le tausiga o mata.

图片1
图片2
图片3
图片4

O le tasi o le fumigation. O nisi tagata e faitau mo se taimi umi e aoao ai, afai ei ai mata mago ma mata astringent, e mafai ona tatou faʻainu se ipu lauti chrysantheemum, chrysantheemum ei ai le aafiaga o le susulu o mata, ona ufiufi ai lea o se fasi pepa, faamau. se pu e tusa ma le tele o mata, ona tapuni lea o mata e fumigate o tatou mata i le vai vevela.O le lona lua o le massage.Amata i le lomiina o malumalu o le ulu ma le muaulu atoa mo le minute e tasi.O le lona lua o le massage.Amata i le mimilo o malumalu o le ulu ma le muaulu atoa (ie, muaulu) mo le minute e tasi.O le laasaga lona lua o le faʻafefe o le faʻaola o le mata o le ofe, o le iʻa sulugatiti pito i totonu o le mata ma le silk bamboo pu i le siʻusiʻu mata, e lauiloa foi o le tolu pito i luga o mata.O le isi, taulaʻi i le lomiina o le Mingming point i le pito i totonu o le mata.Mingming point, e pei ona taʻu mai e le igoa, o le fofo lea o le acupoint e faʻamalamalama ai mata.O le faagasologa atoa e tusa ma le 15 minute, ma e mafai ona faateleina pe faaitiitia le taimi e tusa ai ma tulaga eseese o tagata taitoatasi.Fai i aso uma, faʻamama le vaivai o mata, fulafula oona, faʻalavelave vaʻai aafiaga o le a matua lelei.

I le faʻaopoopoga i nei auala faʻafefe i aso taʻitasi e mafai ona matou faʻamalolo ai le vaivai o mata, matou te fautuaina se matapulepule sili ona aoga massage-Pentasmart EMS Eye Massage, talafeagai mo vaega eseese o tagata: tagata faigaluega, nofo i le leva o le pati, moe mama, tagata vaivai mata.

Aisea e Filifili ai a matou Massage Eye Mask

佩戴图.07

Taofi le 42 ℃, e sili atu le saogalemu o le pulea o le vevela, faʻamalo loloto maso mata, faʻamalolo mata ma le fula.

O le EMS e fa'aosofia ai maso i tafatafa o mata, fa'aolaina le microcirculation e fa'amalolo ai le vaivai o mata ma fa'amalie maso i mata.

佩戴图.06
佩戴图.08
  • Fuafuaga fa'amomoli fa'amaneta uaealesi, fa'atofa atu i fa'amau e pulea uaea, fiafia i le fa'alogoina o le fa'amama fa'amama.

 

  • ufimata mata fa'apipi'i i totonu omomi fa'ama'i,3D tolu-dimensional afifi atoa ma gaogao mamanu, leai se mamafa i luga o le mata, ia mautinoa e moe.
佩戴图.07

E le gata i lea, o lenei EMS mata mata mama mama ma feaveaʻi.pe o femalagaaʻi poʻo pisinisi, e mafai ona faʻamalieina le vaivai o mata.

O le asō faasoa iinei, ou te faʻamoemoe e te atiaʻe se masani lelei o le faʻaaogaina o mata, ese mai maʻi mata, tausia o mata, puipui le faamalama o tatou fatu. alu i le falemaʻi, suʻesuʻega mata faʻapitoa ma togafitiga.


Taimi meli: Apr-11-2023