itulau_fanua

Fa'aaoga le avanoa · maua se maualuga fou — 2023 Pentasmart Spring Mobilization Meeting na manuia le faia!

Talu ai nei, Shenzhen Pentasmart Technology Limited kamupani 2023 Spring mobilization fonotaga na faia ma le manuia. Ren Yingchun, le pule sili o le kamupani, aoteleina le fuafuaga taua mo le atinaeina o le kamupani i le 2023 e tusa ai ma le faasolosolo mafanafana o le siosiomaga maketi faatasi ai ma galuega e tolu o lenei tausaga, ma faia foi se auiliiliga loloto o mafaufauga ma gaioiga a le au. .

Fa'amuamua le tagata fa'atau

I le tausaga na teʻa nei, na faʻaalia ai le faʻamaʻi o le faʻamaʻi, tatala le lalolagi, ma faʻamatuʻu tele le faʻaogaina o le maketi. I le 2023, o le tamaoaiga o le lalolagi o le a ulufale atu i le ala vave o le toe malosi. O le mea lea, e tatau ona tatou faoa le avanoa, tumau ma malosi, faoa le maualuga maualuga o le alamanuia.

1

I le fonotaga, na saunoa ai le pule sili o Ren Yingchun: "O le maketi mai le pogisa i le susulu, o loʻo i ai faʻamoemoega, o loʻo i ai le fiafia, i le feagai ai ma le toe faʻaleleia o le maketi, e tatau ona tatou amio lelei, saunia atoatoa, e faoa avanoa i totonu. le maketi."

Atiae se numera tele o oloa "taugofie ma lelei".

Mai le vaʻaiga o suʻesuʻega ma atinaʻe oloa, o le afa muamua o lenei tausaga o se galuega faigata, o loʻo fuafuaina e le kamupani 35 oloa fou i le taimi nei, o le faiga atoa o le atinaʻeina o oloa, faʻatasi ai ma le faʻateleina o manaoga o tagata faatau, e manaʻomia e suʻesuʻe. ma atinaʻe vave faʻalauiloa oloa taugofie ma maualuga, ina ia vave faoa le maketi! I le vaitau o le faʻamaʻi, o loʻo suia le maketi, e faʻapea foʻi le manaʻoga o tagata faʻatau, ma o lo tatou manatu o le atinaʻeina o oloa ma le mamanu e manaʻomia ona sui. Mulimuli i le "tagata faʻatau muamua", latalata i tagata faʻatau, malamalama i manaʻoga, tuʻuina atu ia i latou se numera tele o oloa taugofie, ina ia faʻamalieina ai tagata faʻatau, faʻatupuina le faʻalagolago, ina ia faʻavaeina se mafutaga umi o le galulue faʻatasi. O le mea lea, e tatau ona tatou tuʻuina le tau ma le lelei i le tulaga muamua o le atinaʻeina o oloa, ina ia avea ma auupega sili a le kamupani. I lenei auala, e mafai e kamupani ona faʻafouina ma atinaʻe i le tele o itu.

Ia avea ma se "faaosofia" lelei

O le atinaʻeina o le kamupani mo le 7 tausaga e le mafai ona tuʻueseese mai le galue malosi ma taumafaiga a "taʻavale" uma. O a uiga e manaʻomia e tagata faʻamalosi? Na tuuina mai foi e Ren Yingchun, le pule sili o le fonotaga, le tali.

2

"E i ai lava faʻalavelave i le ala o le alualu i luma e manaʻomia ona tatou tuleia, ma o i latou e tuʻuina atu le malosi e agai ai i luma o 'tagata taʻavale'. I a latou galuega, e mafai ona latou maua ma le lototele faʻafitauli, ma mafai ona faʻaoga tatau punaoa a le kamupani. e foia nei faafitauli, ma maua le lototele e ave ai le matafaioi Faatasi ai ma au uo, e mafai ona ou fesootai ma faapalepale, e le tau le tasi i le isi, ma galulue faatasi e auauna atu i tagata faatau faatasi , e mafai e le kamupani ona faʻafeiloaʻi "se malaga fou ma se amataga fou".

Pipiimau i taimi umi

O le mata'utia o le tolu tausaga ua tuana'i ua afaina ai le anoanoai o pisinisi laiti ma feololo. O le tele o pisinisi o loʻo feagai ma faʻalavelave faʻaogaina. O nisi e ta'utino le gaumativa, o nisi ua maua, o nisi ua vaeluaina, ma o nisi aseta ua toe faatulagaina. O i latou e sao mai e sili ona lelei i le alamanuia. O le mea e lelei ai, o le "vaitaimi pogisa" na aumaia e le faʻamaʻi ua mavae, ma o le tamaoaiga o maketi o loʻo i le vaveao. I le 2023, faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia malie o manaʻoga ma le tuʻufaʻatasia o aʻafiaga o faiga faʻavae, o le a faʻalauiloa atili le malosi o le tamaoaiga o maketi, ma o le a faʻaalia e le alamanuia ni avanoa fou. I lalo o avanoa fou, naʻo le faoa o le avanoa muamua, faʻavavevave le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o oloa ma le gaosiga, ma le faʻalauiloaina o se numera tele o oloa taugofie e faʻafetaui ai manaʻoga o tagata faʻatau, e mafai ona tatou puʻeina le maualuga o le faʻatonuga o le alamanuia, faʻatagaina moni lava le kamupani e ola, ola. sili atu, ma avea ma tagata muamua i le alamanuia! "Ola pea" o le faʻaaliga a Zhonghua Zhaopin, faʻapea foʻi ma le aʻoaʻoga umi a Zhonghua Zhaopin. E le mafaitaulia mea moni ua faʻamaonia e naʻo le tumau umi e mafai ona sili atu i faʻalavelave. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ui lava o le aʻafiaga o le faʻamaʻi e matua ogaoga, e puupuu lona taamilosaga ma e mafai ona fesuiaʻi ma manumalo i le taimi. O le mea lea, e manaʻomia e atinaʻe ona tausisi i taimi umi.

3

Ina ia mafai i le atinae umi o le kamupani, ua ola, o le fonotaga a le kamupani sui peresitene o le kamupani Gao Xiangan mai le "atinae maketi i le malamalama i manaoga o tagata faatau, faaleleia le faamalieina o tagata faatau; suesuega oloa ma atinae e tatau ona gauai atu i le paleni i le va o tau ma le lelei, optimize le faagasologa e faaitiitia ai meafaitino ma le gaosiga o tau, optimize meafaigaluega galulue faatasi ma tagata faatau, aia tatau o le gaosiga o tagata faigaluega uma e tatau ona i ai le malamalama o le pulea o tulaga lamatia; ma tuʻuina atu faʻaiʻuga taua e faʻatino ai galuega," o vaega e ono o le 2023 faʻatulagaina galuega faʻapitoa.

4

I le faaiuga o le fonotaga, ina ia mafai ona iloa le atinaʻeina vave o le kamupani, o galuega e tolu o le "suʻesuʻega ma atinaʻe oloa, atinaʻe maketi ma le faʻaitiitia o tau" o le a faia i le 2023. a latou fuafuaga o galuega i le lumana'i i luga o le tulaga, alalaga fa'atasi le fa'aupuga a le 'au, ma fa'atino ma le fa'amaoni le fa'atinoina o fuafuaga ma fa'amoemoe i le 2023.

5

Taimi meli: Mati-01-2023